Einfamilienhaus Verkauf Kaposvár - Felújított belvárosi családi ház

Verkauf Kaposvár Einfamilienhaus
120 m2Wohnfläche 4 Zimmer
79 900 000 HUFKaufpreis
293460ID nummer
Weitere Informationen

450 m2 Grundstück

Hof Ansicht

Neubau Zustand

Tégla Struktur

25 m2 Balkon/terrasse

Gas (Umlauf) Heizung

Dupla komfort Komfort

Auf Gemeindeflächen Parkplatz

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

2020 Baujahr

Kaposvár belvárosának központjában kínálom megvételre ezt a kivételesnek mondható, korszerű eszközökkel felvértezett családi házat.

2020-as évben igényesen átépített és felújított 120 m2-es ház és a hangulatos terasz mellett egy kis ház, vizes blokkal is kialakításra került, melyben a wellness gépek kiállásai elő vannak készítve. Innen egy szépen felújított pincébe is lejuthatunk mely kiváló színtere lehet akár baráti összejöveteleknek is.

A lakóházban egy előszoba, egy méretes, a legújabb minőségi gépekkel felszerelt konyha, amely a teraszra nyílik, sarokkádas és külön zuhanyzókabinos fürdőszoba, nagy nappali és 3 hálószoba, melynek egyikéhez saját két személyes sarokkádas fürdőszobát alakítottak ki.

Az épület fűtése cirkó gázkazánnal, minden helyiségben padlófűtéssel, valamint a hűtő-fűtő légkondicionálókkal megoldott. A ház energia fogyasztása a napelemeknek köszönhetően nagyon gazdaságos, ezáltal minimálisra csökken a rezsiköltség.

Ha nem akar kizökkenni a belváros adta előnyökből és szereti, hogy minden egy lépés távolságra elérhető, mindez egy teljesen új és igényes otthonból, keressen bizalommal!

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien

Csikós Éva

Csikós Éva
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-70-433- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Kaposingatlan
+36 82 424 000