Wohnung (Ziegel) Verkauf Kaposvár - Többcélú felhasználásra is alkalmas

Verkauf Kaposvár Wohnung (Ziegel)
159 m2Wohnfläche 4 Zimmer
23 900 000 HUFKaufpreis
335550ID nummer
Weitere Informationen

840 m2 Grundstück

Hof Ansicht

In gutem Zustand Zustand

Tégla Struktur

4 m2 Balkon/terrasse

Gas (Umlauf) Heizung

voller Komfort Komfort

Eigene Garage Parkplatz

Etage Mezzanin

Es gibt nicht Aufzug

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

1986 Baujahr

Kaposvár kedvelt zöldövezetében kínálok megvételre egy nagyszerű lehetőségeket tartogató ingatlant.

A jó állapotú, kiváló elhelyezkedésű, stabil, masszív 4 apartmanos családi ház földszinti két lakása és műhelye képezi a jelen ajánlat tárgyát.
A két lakás, valamint a műhely is egymástól függetlenül, külön bejárattal közelíthető meg, így két generáció kényelmes együttélést is biztosíthatja, illetve befektetésként is jó szívvel ajánlható.

Az egyik, 57 m2-es lakásban az amerikai konyhán túl további 2 szoba, fürdőszoba, mellékhelyiség, és kamra, valamint egy terasz került kialakításra, míg a másik, 51 m2-es apartmanban 2 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, és egy gardrób helyiség található. Az ingatlan előtt egy kisebb terasz is teret kapott.

Az 51 m2-es lakrész közvetlen összeköttetésben áll a szintén 51 m2-es műhellyel, mely igény esetén kisebb költségbefektetéssel akár a lakótér részévé is tehető.
A műhely külön bejárattal is bír, így vállalkozás vitelére is kiváló teret biztosíthat, de akár a lakásokhoz tartozó több gépkocsi elhelyezésére alkalmas garázsként is funkcionálhat.

A lakások fűtése gázkazánnal, és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldható, a tető héjalása Bramac cserép.

Az ingatlanhoz méretes szuterén szint tartozik, mely kimondottan alkalmas tárolási funkciók ellátására, illetve fitness-wellnes helyiség kialakítására is.

Az ingatlan központi elhelyezkedése ellenére kimondottan csendes és nyugodt környezetben helyezkedik el, közvetlen közelében közoktatási-köznevelési intézmények, vendéglők, boltok is találhatóak.

Az egyetem közelségének köszönhetően a lakások könnyen bérbe adhatóak, az ingatlanban található műhely pedig alkalmassá teszi az ingatlan többcélú felhasználását is.
Zsobrák Zita

Zsobrák Zita
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-30-328- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Kaposingatlan
+36 82 424 000