Flat (brick) For sale Balatonlelle - Prémium Apartmanház

For sale Balatonlelle Flat (brick)
55 m2Space 2 Rooms
38 900 000 HUFPrice
254378ID number
Other data

Street View

Newly built Condition

Brick Structure

11 m2 Balcony/terrace

Gas (circulating) Heating

Full comfort Comfort

Self-parking Parking

Floor 1

No exist Elevator

Good Public transport

American kitchen

Exist Access to the garden

2019 Year of construction

South Orientation

Balatonlelle üdülőövezetében, a Balatonpart és strand közelében az újonnan épülő "Prémium Apartmanház"-ban igényes kivitelezésű üdülő-lakások leköthetőek.

A méltán kedvelt Balatonlelle városa a Balaton déli partján, Budapesttől mindössze 1 órás autóúttal megközelíthető.

Az épülő apartmanház Balatonlelle üdülő övezetében kiváló elhelyezkedéssel, a Balaton-parttól és szabad strandjától 50 méterre, a városközponttól 150 méterre található.

A minimalista stílusban épülő 2 szintes 14 lakásos épület apartmanjaihoz saját autóbeálló tartozik, melyeket a vételár magában foglal.

A zárt lépcsőházból megközelíthető 35-100 m2 közötti lakások mindegyike erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, a legfelső 2. emeleten pedig penthouse jellegű apartmanok is kialakításra kerülnek.

Az épületet gépészeti szempontból korszerű és gazdaságos megoldások jellemzik, a fűtés és hűtés akár egy házközponti egységről, akár a lakásonként elkülönítve is működtethető. Az ingatlanokban 3 rétegű hőszigetelt toló és nyíló működtetésű nyílászárók kerülnek beépítésre.

A lakások köszönhetően a korszerű műszaki megoldásoknak egész évben lakhatóak. A földszinti lakások igazán tágas és méretes teraszokkal bírnak, a legfelső emeleti lakásokhoz pedig irigylésre méltó, 50 m2 alapterületű erkélyek kerülnek kialakításra.
A kényelmet fokozandó, az erkélyek és teraszok is árnyékoló szerkezettel lesznek ellátva.

A beruházás I. üteme végleges építési engedéllyel rendelkezik, az építkezés kezdő időpontja 2019. év eleje, tervezett befejezése 2020. április-május.

Call me back

Csikós Éva

Csikós Éva
Advertiser

Call me with confidence

+36-70-433-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Kaposingatlan
+36 82 424 000