Family House For sale Kaposvár - Felújított belvárosi családi ház

For sale Kaposvár Family House
120 m2Space 4 Rooms
79 900 000 HUFPrice
293460ID number
Other data

450 m2 Building lot

Courtyard View

Newly built Condition

Brick Structure

25 m2 Balcony/terrace

Gas (circulating) Heating

Double comfort Comfort

At community areas Parking

Excellent Public transport

No American kitchen

Exist Access to the garden

2020 Year of construction

Kaposvár belvárosának központjában kínálom megvételre ezt a kivételesnek mondható, korszerű eszközökkel felvértezett családi házat.

2020-as évben igényesen átépített és felújított 120 m2-es ház és a hangulatos terasz mellett egy kis ház, vizes blokkal is kialakításra került, melyben a wellness gépek kiállásai elő vannak készítve. Innen egy szépen felújított pincébe is lejuthatunk mely kiváló színtere lehet akár baráti összejöveteleknek is.

A lakóházban egy előszoba, egy méretes, a legújabb minőségi gépekkel felszerelt konyha, amely a teraszra nyílik, sarokkádas és külön zuhanyzókabinos fürdőszoba, nagy nappali és 3 hálószoba, melynek egyikéhez saját két személyes sarokkádas fürdőszobát alakítottak ki.

Az épület fűtése cirkó gázkazánnal, minden helyiségben padlófűtéssel, valamint a hűtő-fűtő légkondicionálókkal megoldott. A ház energia fogyasztása a napelemeknek köszönhetően nagyon gazdaságos, ezáltal minimálisra csökken a rezsiköltség.

Ha nem akar kizökkenni a belváros adta előnyökből és szereti, hogy minden egy lépés távolságra elérhető, mindez egy teljesen új és igényes otthonból, keressen bizalommal!

Call me back

Similar properties

Csikós Éva

Csikós Éva
Advertiser

Call me with confidence

+36-70-433-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Kaposingatlan
+36 82 424 000