Lakás (téglaépítésű) Eladó Balatonboglár - Patakpart Lakókert B.5. lakás

Eladó Balatonboglár Lakás (téglaépítésű)
38 m2Alapterület 1 Szoba
29 512 000 FtÁr
Loading... Loading
294392Azonosító
További adatok

Kertre néző Kilátás

Új Állapot

Tégla Szerkezet

4 m2 Erkély/terasz

Elektromos Fűtés

Összkomfort Komfort

Garázs/beálló vásárolható Parkolás

Emelet 1

Nincs Lift

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

2021 Építés éve

Balatonboglár csendes, robbanásszerűen fejlődő zöldövezeti részén az újonnan épülő nívós PATAKPART lakókertben kínálom megvételre az alábbi új építésű társasházi lakást.

A kimondottan csendes, új építésű ingatlanokkal övezett lakókörnyezetben elhelyezkedő 19 lakásos társasház egy gyönyörű zöld környezetben, hangulatos „patak”parton elhelyezkedő 1700 m2-es egyenes telekterületen valósul meg.

A földhivatali nyilvántartásban is társasházi lakásként szereplő ingatlanok mind műszakilag, mind gépészetileg a legkorszerűbb anyagok felhasználásával készülnek el.

A társasházban közös kerékpár és babakocsi tárolók, valamint önálló tárolók is rendelkezésre állnak, minden lakáshoz erkély, vagy terasz is tartozik.

Az összesen 3 szintes 2 traktusból álló épületegyüttes földszintjén/első emeletén található 32-68 m2-es lakások térelosztása átgondolt, a terek kihasználtsága így tökéletesnek mondható.

A lakások fűtéséről esztétikus és távvezérelhető elektromos fűtőtestek gondoskodnak, melyek energia ellátását az elhelyezésre kerülő napelemeknek biztosítják, csakúgy mint a beépítésre kerülő szintén távvezérelhető meleg vizet termelő bojlerekét.

A lakásokban korszerű inverteres klíma kerül elhelyezésre.

Az épületek a hatályos energetikai feltételeknek megfelelnek.

A legkorszerűbb három rétegü üvegezésü nyílászárókon redőny és szúnyogháló is felhelyezésre kerül.

Gépkocsik tárolására a zárt, elektromos kapuval ellátott udvaron kialakított fedett és/vagy nyitott beállóhelyen van lehetőség.

Az ingatlan környezete parkosításra kerül, az egyedülálló és hangulatos „patak” parton közösségi tér- sütögető és padok kerülnek elhelyezésre.

A kedvelt üdülőhely gyönyörű, ősfákkal övezett, karbantartott, okos paddal, vizesblokkal, játszótérrel is felszerelt strandja kb. 3 perces kényelmes sétával érhető el.

További információért, műszaki tartalomért kérem keressen bizalommal!

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Zsobrák Zita

Zsobrák Zita

Hívjon bizalommal

+36-30-328-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Kaposingatlan
+36 82 424 000