Üzlethelyiség Eladó Halásztelek - Kitűnően megközelíthető!

Eladó Halásztelek Üzlethelyiség
200 m2Alapterület 3 + 5 Szoba
85 000 000 FtÁr
335611Azonosító
További adatok

800 m2 Telek

Utcai Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

32 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1996 Építés éve

Délnyugati Tájolás

TELEPHELY, PANZIÓ, BEMUTATÓTEREM, MŰHELY, IRODA vagy VENDÉGLÁTÁS!!!

Halásztelek főútján, az M0-s lehajtótól pár perc távolságra megvételre kínálunk egy széles körben hasznosítható, üzleti szempontból rendkívül jó, forgalmas helyen fekvő 250 nm-es ingatlant, melyhez közel 800 nm-es telek tartozik.

A kertben rengeteg gépkocsi beállására van lehetőség, valamint a ház háta mögött egy négyállásos szerelő aknás garázs is található.

Az ház a kilencvenes években épült, de 2022-ben teljes körű FELÚJÍTÁSon esett át. Az ingatlanban az összes vezeték (víz,- villany és gáz) ki lett cserélve, a fűtés korszerűsítése is megtörtént. A mosdók, csaptelepek, WC-k, zuhanyzók is újra lettek cserélve.

Az földszintre egy beépített verandán keresztül jutunk be, de akár még másik két bejáratot is használhatunk, melyek az utca front felé néznek.
A közel 60 nm-es központi helyiség tágas és világos, innen nyílik két külön szoba és egy fürdőszoba. A vadonatúj konyhabútorok és a beépített gépek rendkívül jó minőségűek, a mosogató, az elszívó, a tűzhely mind a vételár részét képezik.
Az emeleten egy központi helyiségből nyílik a négy szoba és a fürdőszoba. Két szoba egy közös, fedett erkéllyel rendelkezik.
A szuterénben 2 külön, közel 20 nm-es helyiséget használhatunk tárolásra, itt található a gépészet is.

A fűtést gázüzemű cirkó berendezés radiátoros hőleadókon keresztül, a meleg vizet pedig 200 literes villanybojler biztosítja.
A nyílászárók műanyagból készültek, elektromos redőnnyel ellátottak, a teljes riasztórendszer kiépített.
A kertben öntözőrendszer működik.

Az ingatlan kifejezetten alkalmas bármilyen vendéglátóipari tevékenységre - étterem, cukrászda, panzió (MUNKÁSSZÁLLÓ) üzemeltetésére - autó- és gépkereskedelmi tevékenységnek, központi irodának, telephelynek, képviseletnek vagy bemutatóteremnek is nagyon jól hasznosítható, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ.


Tevékenységi korlátozás NINCS!!!

Hívjon és nézzük meg vállalkozása új helyszínét!
Zsobrák Zita

Zsobrák Zita

Hívjon bizalommal

+36-30-328-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Kaposingatlan
+36 82 424 000

Visszahívást kérek

Keressen bennünket