Családi ház Eladó Kaposvár - Többcélú felhasználásra alkalmas

Eladó Kaposvár Családi ház
373 m2Alapterület 6 Szoba
44 990 000 FtÁr
Loading... Loading
302716Azonosító
További adatok

1115 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

23 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1986 Építés éve

Kaposvár Donneri városrészében, kiváló lakókörnyezetben, ám mégis a belváros közelségében kínálok megvételre egy többcélú felhasználásra is alkalmas családi házat.

A 373 m2-es ingatlan 3 különálló szintje jogilag is megosztott, társasházként került a földhivatali nyilvántartásban feltüntetésre.

A családi (társas)ház földszintjén található lakóegység jelenleg tárolási funkciót lát el, valamint itt kapott helyet a jelenlegi tulajdonos "kondi szobája" is. Ezen a szinten a méretes közösségi tér mellett egy fürdőszoba, további 3 szoba, és egy előszoba került kialakításra.

Az első emeleten található lakrészben egy kertre nyíló, impozáns amerikai-konyhás nappali, 2 szoba, egy tágas fürdőszoba, kamra, közlekedők és egy mellékhelyiség kapott teret. A közösségi tér és a benne található kandalló (carrarai) márvánnyal burkolt, díszített. Erről a szintről közvetlen kijárás biztosított a hangulatosan parkosított, nyugalmat sugárzó zöld udvarra.

A lakóház második emeletén található lakásban egy tágas nappalit, további 2 szobát, mellékhelyiséget, konyhát, fürdőszobát és egy kamrát alakítottak ki, továbbá a tetőtéri síkban adott a lehetőség egy kondiszoba, vagy egy hatalmas gardrób szoba berendezésének is. A nappaliból egy, a magával ragadó udvarra néző, panorámás erkély áll a háziak rendelkezésére.

A lakások fűtése gázkazánnal és és fával is megoldható.

Az ingatlan kialakítása rendkívül ötletes, tekintettel arra, hogy a szintek egymástól teljesen függetlenül is használhatóak, illetve további költségbefektetés nélkül akár egy lakótérként is funkcionálhat a családi ház.

Az ingatlan kiváló paramétereinél fogva alkalmas vállalkozás (fitnesz, wellness, szállóvendég fogadás, rendezvényház, iroda, cégközpont stb...) vitelére, vagy több generáció zavartalan együttélésére, vagy akár mindkét funkció (lakhatás és vállalkozás) együttes használatára.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Zsobrák Zita

Zsobrák Zita

Hívjon bizalommal

+36-30-328-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Kaposingatlan
+36 82 424 000