Családi ház Eladó Kaposvár - Egyedülállóan színvonalas

Eladó Kaposvár Családi ház
220 m2Alapterület 5 + 1 Szoba
89 000 000 FtÁr
Loading... Loading
306344Azonosító
További adatok

1298 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Újszerű Állapot

Tégla Szerkezet

162 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2003 Építés éve

Délnyugati Tájolás

Kaposváron, a Kecelhegyen kínálok megvételre egy nívós, exkluzív ingatlant!

A remek elhelyezkedéssel és adottságokkal bíró 1298 m2-es telekterületen, kiválóan átgondolt tervek alapján 2 ütemben, 2003-ban és 2010 ben minőségi anyagok felhasználásával épült az egyszintes, előkertes családi ház.

A 2003-ban épült nettó 140 m2 fűtött alapterületű épületrészben a világos, tágas amerikai konyhás közösségi tér mellett további 3 szoba és egy félszoba, 2 fürdőszoba, egy további mellékhelyiség, kamra, mosókonyha, gardrób került kialakításra. A hangulatos nappaliból közvetlen kijárás biztosított a 41 m2-es fedett teraszra.

A térszervezésnek, így a helyiségek funkcionális elválasztásának köszönhetően egy nagyobb család számára is kényelmes és zavartalan együttélést biztosít az ingatlan.

2010-ben egy további, 60 m2-es fűtött lakótérrel bíró épülettel bővítették a már meglévő ingatlanrészt.

A két ingatan kialakítását tekintve akár egybenyitva, akár teljesen elszeparálva (mérőórák is különállóak), külön bejárattal is használható, akár fittness-wellness részként, akár lakórészként.

A korábban konditeremként funkcionáló 30m2-es teret jelenleg amerikai konyhás nappalivá alakították, mely mellett egy további szoba, mosókonyha, egy félszoba, és egy szaunával ellátott fürdőszoba is található.

Ezen ingatlanrészből közelíthető meg az igazi unikumnak számító 30 m2-es, téglával kirakott, természetes és mesterséges szellőzéssel is ellátott boros pince is.

Az udvar gyönyörűen parkosított, öntözőrendszerrel ellátott.

A telekterületnek a mesterségesen kiemelt hátsó harmada ad igazi eleganciát, ahol a vízforgatós és fűthető medence, valamint a sütőház-nyári konyha került elhelyezésre.
Kisgyermekes családok esetén ez a telekrész igény esetén könnyedén elkeríthető, gyermekbiztossá téve azt.

A medencénél található különálló épületrészben egy értékes kemence, bográcshely, beépített grillező, főzőlap, borhűtő és sörcsap is elhelyezésre került. Az épület hátsó felén egy mellékhelyiség is helyet kapott.

A gépkocsik elhelyezése a dupla, 36 m2-es, elektromos kapuval ellátott garázsban, valamint az udvari beállóban is lehetséges.

Az ingatlanban cirkó fűtést alakítottak ki (padlófűtés), melyet Viessmann kazán biztosít, a nappaliban pedig egy egyedi, szemet gyönyörködtető cserépkályha került beépítésre. A tetőn napelemek kerültek elhelyezésre.

Az épületrészek szigeteltek, a ház műszakilag és szerkezetileg is makulátlan.

Az ingatlan riasztóval és kamerarendszerrel is ellátott.

Igazán színvonalas, egyedülálló és ritka ingatlan a kaposvári ingatlanpiacon, mely jelentősen a bekerülési költsége alatt szerezhető most meg!

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Zsobrák Zita

Zsobrák Zita

Hívjon bizalommal

+36-30-328-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Kaposingatlan
+36 82 424 000