Családi ház Eladó Nemeskisfalud - Egyet fizet kettőt kap!

Eladó Nemeskisfalud Családi ház
191 m2Alapterület 5 Szoba
15 000 000 FtÁr
Loading... Loading
274938Azonosító
További adatok

2522 m2 Telek

Udvari Kilátás

Újszerű Állapot

Tégla Szerkezet

Egyedi kazán Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2016 Építés éve

Nyugati Tájolás

Megvételre kínálom ezt a teljeskörűen átépített és felújított családi házat Nemeskisfaludon, amely Böhönye szomszédságában található, Marcali járáshoz tartozó békés és csendes falu.

Az ingatlant 2016-ban szerkezetileg, mind műszakilag, mind esztétikailag újjá építették. Víz-, villanyvezetékek cseréje, új fűtésrendszer kialakítása, melyet egy vegyes tüzeléses vízteres kazán elhelyezésével oldottak meg, amely a ház alatti 40 m2-es téglával kiépített két helyiséges pincében kapott helyet a villany bojler mellett.

Az ingatlanban 4 szoba, ebből kettő egymásból nyíló az egyik saját wc-vel - zuhanyzóval ellátott, egy külön álló sarokkádas fürdőszoba, egy kamra és egy méretes és világos amerikai konyhás nappali kerültek kialakításra, mely kiváló életteret nyújt az egész családnak.

A ház külseje 10 cm-es szigetelést kapott, nyílászárói műanyagok. A méretes telekterületen található garázs, gazdasági épületek és egy további téglával kiépített és árammal ellátott pince került megépítésre.

Ehhez az ingatlanhoz tartozik, külön helyrajzi szám alatt nyilvántartott szomszéd épület és telek területe, mely felújítandó.

Kiválóan alkalmas annak, aki csendes környezetre vágyik igényesen kialakított családi házban. Gazdálkodni vágyóknak, illetve befektetésre is alkalmas lehet.

Falusi CSOK igénybe vehető!

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Csikós Éva

Csikós Éva

Hívjon bizalommal

+36-70-433-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Kaposingatlan
+36 82 424 000