Családi ház Eladó Siófok - Siófoki kuriózum

Eladó Siófok Családi ház
206 m2Alapterület 4 Szoba
155 900 000 FtÁr
Loading... Loading
334734Azonosító
További adatok

1173 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

41 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Luxus Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2000 Építés éve

Délnyugati Tájolás

Megvételre kínálom ezt az 1/1 tulajdonú, Siófok Rózsadombján, a Fokihegyen -a telek méretéből, elhelyezkedéséből adódóan kuriózumnak tekinthető- igazi több generációs családi házat.

A ház szerepelt anno a Lakáskultúra magazinban is.

Magas minőségben és saját részre épített két lakószintet plusz szuterént és szigetelt/deszkával burkolt padlásteret magába foglaló ingatlan, mely egészét az igényes munka és kivitelezés jellemez. Az ingatlan jól átgondolt tervezésű, praktikus ötleteket (pl.: tolóajtós tároló szekrényeket) tartalmaz, külön figyelmet fordítottak a privát szféra kialakítására a belső udvar zárt elrendezésével.

Tágas, napfényes terek vannak benne, közvetlen kert kapcsolatos a kandallóval is ellátott nappalija. A ház ízléses berendezésű, amely nagyrésze a vételár részét képezi, így szinte akár azonnal használatba vehető.

Az ingatlan 2017-ben felújításon esett át. A sík telek jelenlegi beépítettsége lehetővé teszi a további bővítést (medencének is van hely), a ház pedig akár a padlástér beépítését is. A földszinten Finn szauna és kétállásos garázs is található.

A gépészet tervezése és kivitelezése szakértő cég munkáját dicséri. A klimatizálás majd minden lakóhelyiségben biztosított, a fűtés Buderus gáz cirkó és padlófűtés rendszer által valósul meg.

A rendezett kertjében helyet kaptak nagyértekű és különleges növények (ld.: vérszilva fa, hársfa, diófa, török mogyoró fa, kőrisfa, tiszafa, ecetfa, thujasor, leylandi ciprus sor, boróka sor). Külön 8m2-es földdel fedett pince van a kertben.

Az ingatlan mindamellett, hogy nyugodt helyen található szinte mindenhez közel van. A Balaton légvonalban 1km, a Fő tér légvonalban 1,5 km. Sétatávolságban elérhető az általános és középiskola, étterem, rendelőintézet, gyógyszertár, élelmiszerbolt, ingyenes villanyautó töltési lehetőség.

Ha szeretne egy élhető és családias Otthont a Balatonon vagy egy jövedelmező befektetést általa, megtalálta!

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Csikós Éva

Csikós Éva

Hívjon bizalommal

+36-70-433-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Kaposingatlan
+36 82 424 000