Квартира (кирпичная) Продается Balatonboglár - Patakpart Lakókert A.7. lakás

Продается Balatonboglár Квартира (кирпичная)
51 m2Площадь 1 Комната
39 888 750 HUFЦена
294381Идентификация
Прочие данные

С видом на сад вид

Новостройка Cостояние

Tégla Kонструкция

4 m2 балкон/терраса

Электрическое отопление

plným komfortom Kомфортность

Гараж/место парковки можно купить парковка

Этаж 1

Последний этаж

Нет Лифт

Dobrý Общественный транспорт

Американская кухня

Нет Есть сад

Чердачная недвижимость

2021 Год строительства

Balatonboglár csendes, robbanásszerűen fejlődő zöldövezeti részén az újonnan épülő nívós PATAKPART lakókertben kínálom megvételre az alábbi új építésű társasházi lakást.

A kimondottan csendes, új építésű ingatlanokkal övezett lakókörnyezetben elhelyezkedő 19 lakásos társasház egy gyönyörű zöld környezetben, hangulatos „patak”parton elhelyezkedő 1700 m2-es egyenes telekterületen valósul meg.

A földhivatali nyilvántartásban is társasházi lakásként szereplő ingatlanok mind műszakilag, mind gépészetileg a legkorszerűbb anyagok felhasználásával készülnek el.

A társasházban közös kerékpár és babakocsi tárolók, valamint önálló tárolók is rendelkezésre állnak, minden lakáshoz erkély, vagy terasz is tartozik.

Az összesen 3 szintes 2 traktusból álló épületegyüttes földszintjén/első emeletén található 32-68 m2-es lakások térelosztása átgondolt, a terek kihasználtsága így tökéletesnek mondható.

A lakások fűtéséről esztétikus és távvezérelhető elektromos fűtőtestek gondoskodnak, melyek energia ellátását az elhelyezésre kerülő napelemeknek biztosítják, csakúgy mint a beépítésre kerülő szintén távvezérelhető meleg vizet termelő bojlerekét.

A lakásokban korszerű inverteres klíma kerül elhelyezésre.

Az épületek a hatályos energetikai feltételeknek megfelelnek.

A legkorszerűbb három rétegü üvegezésü nyílászárókon redőny és szúnyogháló is felhelyezésre kerül.

Gépkocsik tárolására a zárt, elektromos kapuval ellátott udvaron kialakított fedett és/vagy nyitott beállóhelyen van lehetőség.

Az ingatlan környezete parkosításra kerül, az egyedülálló és hangulatos „patak” parton közösségi tér- sütögető és padok kerülnek elhelyezésre.

A kedvelt üdülőhely gyönyörű, ősfákkal övezett, karbantartott, okos paddal, vizesblokkal, játszótérrel is felszerelt strandja kb. 3 perces kényelmes sétával érhető el.

További információért, műszaki tartalomért kérem keressen bizalommal!

Перезвоните мне

Похожая недвижимость

Zsobrák Zita

Zsobrák Zita

Звоните нам с доверием

+36-30-328- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Kaposingatlan
+36 82 424 000