Частный дом Продается Kaposvár - Felújított belvárosi családi ház

Продается Kaposvár Частный дом
120 m2Площадь 4 Комната
79 900 000 HUFЦена
293460Идентификация
Прочие данные

450 m2 Yчасток

Во двор вид

Новостройка Cостояние

Tégla Kонструкция

25 m2 балкон/терраса

Газ (циркуляционный) отопление

Dupla komfort Kомфортность

На улице, в общественном месте парковка

Kiváló Общественный транспорт

No Американская кухня

Есть Есть сад

2020 Год строительства

Kaposvár belvárosának központjában kínálom megvételre ezt a kivételesnek mondható, korszerű eszközökkel felvértezett családi házat.

2020-as évben igényesen átépített és felújított 120 m2-es ház és a hangulatos terasz mellett egy kis ház, vizes blokkal is kialakításra került, melyben a wellness gépek kiállásai elő vannak készítve. Innen egy szépen felújított pincébe is lejuthatunk mely kiváló színtere lehet akár baráti összejöveteleknek is.

A lakóházban egy előszoba, egy méretes, a legújabb minőségi gépekkel felszerelt konyha, amely a teraszra nyílik, sarokkádas és külön zuhanyzókabinos fürdőszoba, nagy nappali és 3 hálószoba, melynek egyikéhez saját két személyes sarokkádas fürdőszobát alakítottak ki.

Az épület fűtése cirkó gázkazánnal, minden helyiségben padlófűtéssel, valamint a hűtő-fűtő légkondicionálókkal megoldott. A ház energia fogyasztása a napelemeknek köszönhetően nagyon gazdaságos, ezáltal minimálisra csökken a rezsiköltség.

Ha nem akar kizökkenni a belváros adta előnyökből és szereti, hogy minden egy lépés távolságra elérhető, mindez egy teljesen új és igényes otthonból, keressen bizalommal!

Перезвоните мне

Похожая недвижимость

Csikós Éva

Csikós Éva

Звоните нам с доверием

+36-70-433- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Kaposingatlan
+36 82 424 000