公寓房(砖头) 出卖 Balatonlelle - Prémium Apartmanház

出卖 Balatonlelle 公寓房(砖头)
55 m2面积 2 房间
38 900 000 HUF价格
254378识别码
更多信息

街道 风景

新建 状态

Tégla 架构

11 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的泊车位 停车

几层 1

没有 电梯

Bun 公共交通

美国式厨房

有 有园子

2019 修建年

Dél 方向

Balatonlelle üdülőövezetében, a Balatonpart és strand közelében az újonnan épülő "Prémium Apartmanház"-ban igényes kivitelezésű üdülő-lakások leköthetőek.

A méltán kedvelt Balatonlelle városa a Balaton déli partján, Budapesttől mindössze 1 órás autóúttal megközelíthető.

Az épülő apartmanház Balatonlelle üdülő övezetében kiváló elhelyezkedéssel, a Balaton-parttól és szabad strandjától 50 méterre, a városközponttól 150 méterre található.

A minimalista stílusban épülő 2 szintes 14 lakásos épület apartmanjaihoz saját autóbeálló tartozik, melyeket a vételár magában foglal.

A zárt lépcsőházból megközelíthető 35-100 m2 közötti lakások mindegyike erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, a legfelső 2. emeleten pedig penthouse jellegű apartmanok is kialakításra kerülnek.

Az épületet gépészeti szempontból korszerű és gazdaságos megoldások jellemzik, a fűtés és hűtés akár egy házközponti egységről, akár a lakásonként elkülönítve is működtethető. Az ingatlanokban 3 rétegű hőszigetelt toló és nyíló működtetésű nyílászárók kerülnek beépítésre.

A lakások köszönhetően a korszerű műszaki megoldásoknak egész évben lakhatóak. A földszinti lakások igazán tágas és méretes teraszokkal bírnak, a legfelső emeleti lakásokhoz pedig irigylésre méltó, 50 m2 alapterületű erkélyek kerülnek kialakításra.
A kényelmet fokozandó, az erkélyek és teraszok is árnyékoló szerkezettel lesznek ellátva.

A beruházás I. üteme végleges építési engedéllyel rendelkezik, az építkezés kezdő időpontja 2019. év eleje, tervezett befejezése 2020. április-május.

请给我回电话

Csikós Éva

Csikós Éva

随时给我们打电话

+36-70-433- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Kaposingatlan
+36 82 424 000