家庭别墅 出卖 Kaposvár - Felújított belvárosi családi ház

出卖 Kaposvár 家庭别墅
120 m2面积 4 房间
79 900 000 HUF价格
293460识别码
更多信息

450 m2 地皮

园子 风景

新建 状态

Tégla 架构

25 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

Dupla komfort 舒适感

在接到 停车

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

2020 修建年

Kaposvár belvárosának központjában kínálom megvételre ezt a kivételesnek mondható, korszerű eszközökkel felvértezett családi házat.

2020-as évben igényesen átépített és felújított 120 m2-es ház és a hangulatos terasz mellett egy kis ház, vizes blokkal is kialakításra került, melyben a wellness gépek kiállásai elő vannak készítve. Innen egy szépen felújított pincébe is lejuthatunk mely kiváló színtere lehet akár baráti összejöveteleknek is.

A lakóházban egy előszoba, egy méretes, a legújabb minőségi gépekkel felszerelt konyha, amely a teraszra nyílik, sarokkádas és külön zuhanyzókabinos fürdőszoba, nagy nappali és 3 hálószoba, melynek egyikéhez saját két személyes sarokkádas fürdőszobát alakítottak ki.

Az épület fűtése cirkó gázkazánnal, minden helyiségben padlófűtéssel, valamint a hűtő-fűtő légkondicionálókkal megoldott. A ház energia fogyasztása a napelemeknek köszönhetően nagyon gazdaságos, ezáltal minimálisra csökken a rezsiköltség.

Ha nem akar kizökkenni a belváros adta előnyökből és szereti, hogy minden egy lépés távolságra elérhető, mindez egy teljesen új és igényes otthonból, keressen bizalommal!

请给我回电话

相似的房产

Csikós Éva

Csikós Éva

随时给我们打电话

+36-70-433- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Kaposingatlan
+36 82 424 000