家庭别墅 出卖 Kaposvár - Észak-nyugati városrész

出卖 Kaposvár 家庭别墅
180 m2面积 4 + 3 房间
77 300 000 HUF价格
340253识别码
更多信息

400 m2 地皮

园子 风景

状态好 状态

Tégla 架构

22 m2 阳台

燃气(对流式) 暖气

Dupla komfort 舒适感

自己的车库 停车

Bun 公共交通

美国式厨房

有 有园子

2000 修建年

Dél 方向

Mindig is közkedvelt környék marad, Vörösmarty utca!

Eladásra kínálunk Kaposvár egyik legnépszerűbb lakóövezetében, az Észak-nyugati városrészben, egy igazán kétgenerációs családi házat.

A földszinti lakrész inkább polgári stílusú, de felújított. Itt folyosó, étkezős konyha, két nagyon tágas és egy kisebb szoba, fürdőszoba wc-vel és egy kamra található. Ennek a szintnek a fűtéséről új típusú konvektorok gondoskodnak.

Az udvari fedett teraszról indul a tetőtéri lakáshoz vezető külön lépcső. Ezen a szinten egy beépített szekrényes folyosóról jobbra 3 hálószoba, végén pedig egy külön wc kézmosóval és egy szép fürdőszoba nyílik.
A folyosó bal oldaláról lépünk be a világos, délre néző tágas nappaliba, melyhez egy praktikus pici, modern gépekkel felszerelt konyhasarok kapcsolódik. Ezen szint fűtését padlófűtés biztosítja.

A nappaliból kilépünk a tágas erkélyre, ahonnan lenézhetünk a nem nagy, de gondozott udvarra, melynek sarkában került elhelyezésre az elektromos kapus garázs.

A ház jelenleg két lakórészként használt, de alkalmas arra is hogy a földszinti rész irodaként, rendelőként funkcionáljon az emeleti rész pedig megmaradjon lakásnak.

Ez tényleg az a ház, ahol két generáció együtt, de mégis külön élhet.
dr. Pető Tamás

dr. Pető Tamás

随时给我们打电话

+36-30-330- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Kaposingatlan
+36 82 424 000

请给我回电话

相似的房产