家庭别墅 出卖 Kaposvár - A város a lábai előtt hever!

出卖 Kaposvár 家庭别墅
700 m2面积 8 房间
119 990 000 HUF价格
313251识别码
更多信息

2730 m2 地皮

全景 风景

就像新 状态

Tégla 架构

141 m2 阳台

燃气(循环式) 暖气

De lux 舒适感

自己的车库 停车

Bun 公共交通

美国式厨房

有 有园子

2001 修建年

Megvételre kínálok egy 2001-ben épített nívós és exkluzív ingatlant a város csúcsán!

A kedvelt környezetben található 2730 m2-es egyenes telekterületen fekvő, összesen 750 m2-es családi ház egyedi megjelenésével, ötletesen kialakított, impozáns és különleges belső tereivel, lenyűgöző panorámájával akár befektetési célra, vállalkozás vitelére, akár otthonként is kitűnő választás lehet.

Az összesen három szintes ház alsó szintjén a három gépkocsi számára kialakított zárt, elektromos kapuval ellátott garázson kívül kialakításra került egy wellness részleg is. A 230 m2-es területen egy méretes úszómedence, szaunák, szolárium helyiség, tusoló, borozó és egy borospince, valamint egy fürdőszoba, két mellékhelyiség és egy mosókonyha is helyet kapott.

A wellnessrészlegről nyíló 100 m2-es örök panorámás teraszról meseszép kaposvári panoráma tárul elénk.
Igény esetén ez a szint a lakótértől teljesen elzárható.
A lakótér két szintje összesen 460 m2-es a méretes étkező konyhán túl két nappali mellett további hét, többnyire mellékhelyiséggel és fürdőszobával is felszerelt szobából áll.

A házban levő helyiségek elosztásának köszönhetően az ingatlan jól használható panziónak, vagy akár rekreációs központnak is. A ház közösségi terei, óriási teraszai mesés és páratlan panorámával rendelkeznek Kaposvár városára.

Az ingatlan rendkívül sok extrával felszerelt úgy mint pld. napelem, központi porszívó, uszoda párátlanító, elektromos redőnyök, gépészete igényes,infra- és finn szauna, öntözőrendszer, kamerákkal felszerelt biztonsági rendszer, térkő fűtés, mozgásérzékelős lámpák, kandalló, klíma, jakuzzi, kerti tó.

Remek élettér és egyben remek lehetőség. Befektetne? Vállalkozna? Nívós élettérben élne? Ne hagyja ki!
Zsobrák Zita

Zsobrák Zita

随时给我们打电话

+36-30-328- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Kaposingatlan
+36 82 424 000

请给我回电话

相似的房产