Wohnung (Ziegel) Verkauf Budapest VI. bezirk - Benczúr utca

Verkauf Budapest VI. kerület Wohnung (Ziegel)
153 m2Wohnfläche 3 + 2 Zimmer
197 500 000 HUFKaufpreis
363931ID nummer
Weitere Informationen

Straße Ansicht

In gutem Zustand Zustand

Tégla Struktur

Zentralheizung im Haus Heizung

Dupla komfort Komfort

Auf Gemeindeflächen Parkplatz

Etage 2

Es gibt Aufzug

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt nicht Zugang zum garten

1928 Baujahr

Gemeinsame Gebühren 58 000 HUF

Nordwest Orientierung

A diplomata-negyed ikonikus utcájában, a Benczúr utcában, elegáns környezetben nem mindennapi klasszikus nagypolgári tágas lakás eladó.
A ház 1928-ban épült, barokkos homlokzata kiemeli a környező házak közül, kulturált lakóközösség jellemzi, karbantartott, átlagos állapotú liftes épület. Félemelet lévén a hivatalosan 1. emeleten elhelyezkedő ingatlan fizikailag a másodikon található. Ritkaság, hogy még egyben megtalálható az impozáns 153 nm-es alapterület, ami remek elrendezéssel, tágas terekkel és még az eredeti építészeti értékekkel is rendelkezik.
Az előszobából a lakás körbejárható, balra a tágas hallba lépünk innen két egyforma, egyenként 25 nm nagyságú szoba található. Az egyik kb. 3 nm-es erkéllyel is kiegészült, a másik különlegességét a homlokzatból kiemelkedő, csodás kazettás ablak adja. Ez a front néz az utcára.
A hallból nyílik a nagyobbik fürdőszoba, mely tusolóval és káddal is beépített. Szintén a hallból jutunk egy szekrényekkel bőségesen berendezett gardróbhelyiségbe, innen pedig az infraszaunával is rendelkező hálószobát közelíthetjük meg, továbbá egy összekötő folyosóra jutunk. A jelenleg tárolóként funkcionáló félszoba, a wc és a második, tusolós fürdőszoba helyiségeit közelíthetjük meg a közlekedőből, valamint a gépesített, bútorozott, kis udvari erkéllyel rendelkező konyha is innen, illetve közvetlenül az előszobából érhető el.
A lakás kb. 10 éve lett felújítva gépészetileg és esztétikailag, a fűtés a ház tavaly cserélt központi kazánjáról biztosított, a szobák klimatizáltak, a nyílászárók az eredetiek, jól zárnak, akár a teljes berendezéssel együtt is megvehető.
Nagyszerű lehetőség reprezentatív iroda, orvosi rendelő vagy bármilyen üzleti vállalkozásnak, de a rövid távú kiadás sem tiltott, így erre a célra is jól kihasználható, akár 2 lakásra bontható.
Azonnal költözhető, tehermentes ingatlan.
Felkészülten, biztos szakmai, banki és jogi háttérrel, valamint további részletes információval állok rendelkezésre!
dr. Pető Tamás

dr. Pető Tamás
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-30-330- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Kaposingatlan
+36 82 424 000