Családi ház Eladó Budapest II. kerület - Kölcsey utca

Eladó Budapest II. kerület Családi ház
360 m2Alapterület 6 Szoba
270 000 000 FtÁr
Hitelkalkuláció folyamatban... Loading
364372Azonosító
További adatok

1000 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

30 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1988 Építés éve

A II. kerület egyik legszebb részén, Széphalom városrész hangulatos kis utcájában kínáljuk eladásra ezt a 360 m2-es jó állapotú, SZIGETELT, 6 szobás, 3 fürdőszobával rendelkező ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZAT egy 1000 m2-es gondozott telken. Elhelyezkedése kiváló, csupán egy utcára található a Hármashatár-hegy déli oldaláról induló tanösvény.

Az ingatlan tökéletesen alkalmas 2 generáció együttélésére. Minden szinten található hálószoba, konyha, és fürdőszoba is! Nappalija egy eltolható, elismert képzőművész által készített fallal elválasztható a rendkívül világos étkezős télikerttől, ahonnan csodás kilátás nyílik a kertre, illetve a medencére.

A terasz ékköve a 3x6 méteres folyamatosan karbantartott, eltolható tetővel felszerelt medence. Az otthoni kikapcsolódást egy beltéri szauna teszi teljessé.
A bokrokkal, fákkal, sövényekkel tarkított kertjére csak ebből az ingatlanból lehet rálátni, a privát pihenés garantált.

Teljesen külön (másik utcáról nyíló) bejáraton keresztül lehet megközelíteni az akár 4 gépkocsinak is helyet adó garázst, mely szerelőműhelynek épült, így további lehetőségeket is rejt magában. Tartozik hozzá egy különálló kisebb tégla irodaépület is.

További információért keressen nyugodtan, akár hétvégén is!
dr. Pető Tamás

dr. Pető Tamás

Hívjon bizalommal

+36-30-330-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Kaposingatlan
+36 82 424 000