Családi ház Eladó Zalaegerszeg - Bazitai utca

Eladó Zalaegerszeg Családi ház
80 m2Alapterület 2 + 1 Szoba
52 990 000 FtÁr
Hitelkalkuláció folyamatban... Loading
361529Azonosító
További adatok

4186 m2 Telek

Panoráma Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

13 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2005 Építés éve

Nyugati Tájolás

‼️ Karbantartott, Igényes kivitelezésű családi ház garázzsal,pincével, külön lakrésszel Zalaegerszeg csendes, természetközeli részén ‼️

Eladóvá vált ez a megóvott, 80 m2 - es lakótérrel rendelkező , nappali plusz 2 szobás otthon garázzsal, külön lakrésszel, pincével, melléképületekkel, saját kis erdővel Zalaegerszeg Bazita városrészében zavartalan nyugalomban!

A nyugati tájolású, világos ingatlanban helyet kapott egy gépesített konyha, egy nappali, melyből a 13 m2 - es teraszra sétálhatunk ki, kettő hálószoba, egy tusolóval és tolaettel felszerelt fürdő, egy külön helyiségben található toalett, valamint egy nagyméretű előtér.

A bejárati ajtó mellett juthatunk le a leburkolt, szigetelt, karbantartott "pincébe", mely kiváló helyet biztosít befőttjeinknek, zöldség-gyümölcs készletünknek, de még italainknak is

Szerves részét képezi a családi háznak:
- a szeparált bejárattal és fürdővel rendelkező 21 m2 - es külön lakrész,
- a kazánhelyiség,
- a 14 m2 - es garázs,
- a 18 m2 - es jelenleg fatároló melléképület,
- a cca. 10 m2 - es műhely, melyben lehetőség van az ipari áramra történő csatlakozásra,
- valamint az ingatlannal szemben található 18,5 m2 - es kettő heyiségből álló nyári konyha, melyben megtalálható az ipari áram, előtte pedig a vezetékes vízellátás kerti csap formájában.

Az összkomfortos otthon 3 fázisú, rézvezetékek vezette áramhálózattal és műanyag csövezésű vízhálózattal rendelkezik.

Nyílászárói műanyagból készültek, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak.

Melegvízellátásáról és melegéről egy 3 éves gáz,- és egy 8 éves vegyes tüzelésű kazán gondoskodik lapradiátor hőleadókkal.

Az épület építésének első éveiben 3 helyiségből állt, melyek vályogból készültek, majd 2005-ben engedélyek és tervek! által téglából építették hozzá többi helyiségét.
Ekkor készítettek a vályog falazathoz 40 cm - es betonréteget, felépült a ingatlan új teteje és betonkoszorúja, aljzat,-és homlokzati szigeteléssel egészült ki.

Az idősebb rész stukatúros fa, új része fa födémmel rendelkezik.

Tulajdonosa gondossága és odafigyelése tükröződik az épület külső és belső kvalitásán, mely a hibátlan burkolatokban, a melléképületek állapotában, a tető milyenségében, a terület szépségében egyaránt megmutatkozik.

A praktikusság és igényesség jegyei a területben épp úgy fellelhetők, mint az ingatlanban.

A 4186 m2 nagyságú birtok ad otthont a majd' 20 db metszett, fiatal gyümölcsfának, garázsnak és melléképületeknek, emellett rendelkezésünkre áll egy 8 m3 nagyságú búvárszivattyúval ellátott esővízgyűjtő és egy borostyánnal körbefuttatott grillező is.

Az első "udvar", valamint a középső része teljesen lekerített, utóbbin egy nagyobb, állatok tartására alkalmas melléképületet használhatunk.

A terület alsó részén mintegy 2700 m2 - en fiatal akácerdő található, de akad köztük jónéhány vágásérett is.

Az előkertet rózsák, hátsó részét eper, ribizli, szeder, körte, barack, szilva, cseresznye, meggy, füge, bodza, mogyoró, 3 sor alma dés 3 tő csemegeszőlő díszíti.

Ajánlom annak, aki:
- Zalaegerszegen szeretne élni,
- Karbantartott, csalódásmentes otthonra vágyik,
- Preferálja a nagy területet, ahol egy kis önellátó gazdaságot tud létrehozni, melyhez a melléképületek és a gyümölcsfák már adottak
- Vállalkozását szívesen "hazavinné" ezzel hasznsítva a külön lakrész lehetőségét.

Az ingatlan tulajdoni lapja per, teher -és igénymentes, tulajdonviszonyai rendezettek, vételáta részlegesen bútorozott állapotban értendő!

Irányára: 52.990.000 Ft

Tóth-Ragó Anita
+36/30-279-6004
a.rago@gdn-ingatlan.hu
dr. Pető Tamás

dr. Pető Tamás

Hívjon bizalommal

+36-30-330-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Kaposingatlan
+36 82 424 000