Üzlethelyiség Eladó Budapest VI. kerület - Szondi utca

Eladó Budapest VI. kerület Üzlethelyiség
167 m2Alapterület 0 Szoba
148 900 000 FtÁr
365666Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

Elektromos Fűtés

Utcán, közterületen Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

1890 Építés éve

Közös költség 30 000 Ft

A VI. kerületben, a Nagykörúton kívül, a Szondi utcában, az Oktogontól és a Nyugati pályaudvartól is egyaránt 10 perc séta távolságra lévő, központi elhelyezkedésű, jól megközelíthető helyen eladó egy 3 helyrajzi számon lévő, 2 szinten elhelyezkedő, összesen 127 négyzetméteres alapterülettel rendelkező, utcai bejáratos üzlethelyiség együttes.

Az alsó szint 44+24+20 négyzetméteres alapterületű, közvetlen utcai bejáratú helyiségekből áll, 88 négyzetméter összterületen.
Jelenleg a 3 helyiségből 2 egybe van nyitva: 44+24 négyzetméteren fodrászüzlet működik (melegkonyha engedéllyel is rendelkezik), mellette van egy 20 négyzetméteres iroda, mely felett 20 négyzetméteres szoba található (szálláshely engedéllyel rendelkezik), így a hasznos terület 40 négyzetméter.

Az utcáról megközelíthető, külön bejárattal rendelkező, emeleti elhelyezkedésű, 79 négyzetméter alapterületű, összesen 4 szoba, 5 fürdőszobával, 5 mellékhelyiséggel és egy közös használatú konyhával és meglévő szálláshely engedéllyel rendelkező ingatlan kiváló üzleti lehetőséget biztosít a rövidtávú kiadásban gondolkozók számára.

Az utcai bejáratos helyiségek kiválóan hasznosíthatók irodaként, fodrászatként, borbély szalonként, de akár vendéglátóegység is kialakításra kerülhet a helyükön.

Az ingatlan az Andrássy út világörökségi helyszín védőövezetében helyezkedik el, Budapest műemlék jelentőségű területén található, tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető.

A tulajdonost érdekelheti ingatlan beszámítás, csere is, értékegyeztetéssel!

További részletekért, hívjon bizalommal!(Akár hétvégén is!)

Az ár irányár!

N.Sz.

Ügyfeleink részére BANKFÜGGETLEN hitelügyintéző kollegáink szívesen nyújtanak segítséget, hitellel, támogatásokkal kapcsolatban is!
Zsobrák Zita

Zsobrák Zita

Hívjon bizalommal

+36-30-328-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Kaposingatlan
+36 82 424 000