Locuinta (panel) Vânzare Mohács - Liszt Ferenc utca

Vânzare Mohács Locuinta (panel)
60 m2Suprafaţa 2 + 2 Camere
16 500 000 HUFPreţ
368637Identificare
Mai multe detalii

Stradal Vedere

Stare medie Stare

Panou Structură

Termoficare Încălzire

Confort 1 Confort

Pe stradă, în loc public Parcare

Etaj 4

Ultimul etaj

Inexistent Lift

Excelent Transport public

Nu Bucătarie deschisă

Inexistent Acces la grădină

1979 An construcție

Costuri comune 7 600 HUF

Sud Orientare

Eladó egy 60 négyzetméteres 2+2 félszobás szobás azonnal költözhető, tehermentes 4. emeleti lakás, Mohács frekventált részén a Liszt Ferenc utcában.

Az ingatlan déli fekvésű világos napfényes, klímával felszerelt. A nyílászárók cseréje részben megtörtént, redőnnyel ellátottak. A helyiség lista alakítható mivel a vizes blokkok egy csomópontban helyezkednek el, valamint az egyik szoba utólag lett elválasztva igy akár egybe is nyitható. Fűtési rendszere távfűtés, igy rezsi költsége alacsony. A fürdőszoba és WC külön helyiségben található .

A környék kiváló, a lépcsőház tiszta rendezett. Az ingatlan felújítandó, így lehetőség van arra, hogy az új tulajdonos személyre szabja a lakást saját ízlésé szerint.

Első lakásnak, vagy befektetésnek is vonzó lehet, mivel elhelyezkedése miatt könnyen kiadható. A környék infrastruktúrája kiváló, belváros, iskola, óvoda, bank, gyalog is elérhető. Az ingatlan könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is.

Ha szeretne egy saját otthont vagy befektetni kíván egy jövedelmező ingatlanba, akkor ne habozzon hívni információkért és a megtekintésért!
dr. Pető Tamás

dr. Pető Tamás
Agent de publicitate

Contactează-mă!

+36-30-330-Arată

Mai multe anunțuri

Agenție Imobiliară
GDN Rețea de agenții imobiliare - Kaposingatlan
+36 82 424 000

Sună-mă

Proprietăți similare